GLAZEN VOUWWANDEN
Ontdek meer

VOUWWANDEN

Glazen vouwwanden van Solarlux vormen de verbinding tussen binnen en buiten. Grote transparantie en vloeiende overgangen verhogen het wooncomfort en vergroten uw woonruimte. De vouwwanden voldoen aan de nieuwste eisen van modern en energiezuinig wonen en zijn super goed geïsoleerd ook zijn ze verkrijgbaar met triple beglazing.

Contacteer ons

VERBONDENHEID MET DE NATUUR

De op maat gemaakte vouwwanden kunnen op allerlei manieren eenvoudig geopend worden en zorgen voor een ideale verbinding met buiten. Licht en geruisloos verplaatst u de vouwdelen naar links of rechts, naar binnen of naar buiten. Ook als de vouwwanden gesloten zijn geven ze u een gevoel van vrijheid: veel daglicht en een weids met uitzicht op de tuin en de omgeving. Met Solarlux vouwwanden heeft u het hele jaar door een bijzondere totaalbeleving.

VERBONDENHEID MET DE NATUUR

MEER DAN EEN RAAM

Functioneel, smalle profielen, optimale isolatie en grenzeloze combinatiemogelijkheden: deze vouwwand is voor vele doeleinden toepasbaar. Als gevelelement in een woonhuis of appartement, als onderbouw van een terrasoverkapping of veranda, als horeca-of winkelentree of als balkonbeglazing, voor elke wens is er een oplossing op maat.

MEER DAN EEN RAAM

VOORDELEN

Over de hele breedte geopend, verruimen de vouwwanden de woon- en leefruimte naar buiten en geven het begrip ´Open Wonen´ een geheel nieuwe dimensie. De op maat gemaakte beglazingsoplossingen kunnen in een handomdraai met enkele simpele handelingen in elke gewenste stand geopend of gesloten worden.

Thuis, in openbare gebouwen of bedrijfspanden - met onze innovatieve glazen vouwwanden van aluminium, houten of hout/aluminium profielen realiseert men spraakmakende architectuur bij zowel nieuwbouw als renovatie

VOORDELEN